Een blik op de toekomst

Waar wilt u over drie jaar staan met uw onderneming en hoe gaat u dat bereiken? Wat is uw strategie voor dit jaar en voor de komende jaren?  De vragen zijn eenvoudig te stellen, maar vaak lastig te beantwoorden. Zeker als u als DGA/eigenaar voor alles alleen staat. Wellicht kunt u bij het bepalen van een strategie een ervaren sparringpartner gebruiken? Ik breng hiervoor de juiste financiële en bedrijfskundige kennis mee en aarzel niet u te confronteren met de verschillen tussen doelen en werkelijkheid.

Reorganisatie


Soms komt de continuïteit van een bedrijf in gevaar. Vakkundig en doelgericht optreden is noodzakelijk om erger te voorkomen. Als ervaren financieel adviseur leid ik reorganisaties of bedrijfsafwikkelingen in goede banen. Ik onderhoud contact met de afdeling Bijzonder Beheer van de bank, houd u een spiegel voor, breng de liquiditeitspositie in orde en zorg ervoor dat uw bedrijf financieel gezond de toekomst in kan.

Conflicten


Verschil van inzicht tussen vennoten of aandeelhouders of de echtscheiding van een ondernemingsechtpaar leidt soms tot de beslissing om de onderneming te ontvlechten. Met mijn expertise kan ik één van de partijen begeleiden met de financiële kant van de zaak. Vaak gebeurt dit in samenspraak met de betrokken advocaat of jurist.

Deeltijd CFO/Strategisch adviseur


Heeft u behoefte aan een deeltijd financieel directeur of wenst u coaching van uw eigen financieel directeur of controller? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Vanaf een dagdeel per maand ben ik beschikbaar om uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

CONTACT

De Braal Bedrijfsadvies B.V.
J. de Braal MSc MBV RA RV

Postadres:
Sperwer 5, 4533 GL Terneuzen

Bezoekadres:
Schuttershofgebouw (5e etage)
Schuttershofweg 1
4538 AA Terneuzen
T 06 - 51 10 32 19
Mail:
jacco@debraalbedrijfsadvies.nl

linkedin